11 ноември 2008

ПРАВИЛА ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД:

БОЛНИЧНИ:
Отсега нататък няма да се приемат болнични листове в уверение на отсъствие по болест. Щом можете да отидете на лекар, значи можете да дойдете на работа.

ХИРУРГИЧЕСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ:
Отсега нататък операциите са забранени! Докато сте на работа при нас, се нуждаете от всички свои органи. Не се допуска отстраняването на който и да е от тях. Противното води до неизпълнение на клаузите на трудовия договор.

ЛИЧНИ ДНИ:
Всеки служител ще получава по 104 лични дни в годината. Те се наричат събота и неделя.

ДНИ ЗА ОТПУСК:
Всички служители ползват отпуската си по едно и също време всяка година. Дните в отпуск са както следва: 1 януари, 3 март и 25 декември.

ОТСЪСТВИЕ ПОРАДИ СОБСТВЕНА СМЪРТ:
Това е основателна причина за отсъствие от работа. Въпреки това, бихме желали да депозирате двуседмично предизвестие, тъй като е ваше задължение да обучите и въведете в работата си вашия заместник.

ПОЛЗВАНЕ НА СТАЯ ЗА ПОЧИВКА:
Като цяло много време се прекарва в стаята за почивка. За в бъдеще въвеждаме практика за ползване на стаята за почивка по азбучен ред: всички служители чието име започва с А ще ползват стаята за почивка от 8.00 до 8.20, служители, чието име започва с Б ще ползват стаята за почивка от 8.20 до 8.40 и т.н. Ако не сте в състояние да посетите стаята за почивка в позволеното ви време, ще трябва да изчакате до следващия ден, когато също ще е ваш ред. В изключително спешни случаи се разрешава на служители да разменят времето си за ползване на стаята за почивка с някои свои колеги. В тези случаи замяната следва да бъде писмено утвърдена от преките ръководители на сменящите се служители. В допълнение, въвежда се стриктен 3-минутен лимит за ползване на тоалетната. След изтичане на 3-те минути ще се активира сирена, рулото от тоалетна хартия ще се скрие и вратата на тоалетната ще се отвори.

ОБЕДНА ПОЧИВКА:
Хората с тегло под нормалното се нуждаят от 1 час, тъй като трябва да се хранят повече за да изглеждат здрави. Хората с нормално тегло имат право на 30 минути за обяд, за да се хранят балансирано и да поддържат средностатистическа фигура. Хората с наднормено тегло имат право на 5 минути за обяд, тъй като това време им позволява да изпият един диетичен шейк и една таблетка за намаляване на теглото.

КОДЕКС ЗА ОБЛЕКЛОТО:
Препоръчително е да идвате на работа облечени по начин, съответстващ на заплатата ви. Ако забележим, че сте с обувки PRADA за 350$ и носите чанта GUCCI за 600$ ще сме убедени, че финансовото ви положение е добро и не се нуждаете от увеличение на заплатата.

Благодарим за лоялното ви отношение към нашата фирма! Тук сме, за да осигурим положителни емоции на персонала. Затова молим: всякакви въпроси, коментари, безпокойства, оплаквания, разстройства (нервно-психически, нечревни), раздразнения, досаждания, инсинуации, изявления, заявления, обвинения, опасения, размишления, смаяности, ужасения или предложения, да отправяте някаде дугаде!

Желаем ви приятна седмица!

0 коментара:

Публикуване на коментар